Concord limuzine - Crna Gora i Hrvatska

Concord limuzine brzo stiču reputaciju kao standard za luksuzna putovanja unutar obalne crte Crne Gore; svaki od naših profesionalno obučenih vozača osigurat će vašu udobnost i sigurnost tijekom naše brige.

Sva vozila unutar naše flote uključuju sadržaje koji će vam pomoći da ostanete svježi i hidrirani - vodu serviramo samo u staklenim bocama. Besplatan WiFi uključen je za sve naše goste kako bismo vam pomogli da ostanete u kontaktu s voljenim osobama ili nastavite voditi posao.

Želimo da doživite najbolje od ovog prekrasnog dijela svijeta i bez obzira što vas uvede u naš dom, pobrinut ćemo se da odete s ugodnim uspomenama na vaš boravak ovdje.

Limonine Concord odvest će vas tamo gdje trebate ići na način koji vam omogućava da uživate u putovanju - to je naša svrha i naša privilegija.

Osnivač i izvršni direktor, Marco G. Levada

Naše usluge

Turistički vodič: Crna Gora

Naša flota

Svi naši vozači stručno su osposobljeni i rade u skladu s našim strogim pravilima vozačkog etiketa. Vaša privatnost i privatnost vašeg gosta bit će uvaženi u potpunosti. 

S Class, E klasa i Mercedes Vans čine našu flotu - ova vozila nam omogućuju prijevoz do 16 gostiju i svu prtljagu koju mogu prevoziti. Svako naše vozilo uključuje besplatni WiFi i pogodnosti za vašu udobnost i praktičnost.

S klasa

Naša glavna limuzina, ovo elegantno vozilo pruža svu udobnost stvorenja koju biste očekivali u kvalitetnom vozilu. Dinamički podesiv ovjes čini da se osjećate kao da se vozite po zraku, idealno za poslovna putovanja i dnevne potrebe.

E klasa

E klasa ima onaj sportski izgled sa cjelokupnom kožnom unutrašnjosti i dubokim sjedalima sprijeda i straga. Naša najpopularnija klasa vozila, koja nudi izvrsnu kontrolu klime i ugodnu vožnju kako biste osigurali uživanje u putovanju po pristupačnoj cijeni.

Exec Van

Ekonomičniji od organiziranja više vozila i idealan za one s puno prtljage ili prtljage neobične veličine. Naši Mercedes kombiji su elegantni i prostrani s izvrsnim panoramskim pogledom kroz velika zatamnjena stakla.

Zašto odabrati Concord limuzine?

Potpuno osigurano

Registrirano poduzeće

Kodeks ponašanja

Luksuzna vozila

Centralizirane rezervacije

Zadovoljstvo zajamčeno

Engleski govorni

Koordinacija događaja

Što kažu naši klijenti o nama

Pomaknite se na vrh