Concord limuzine - Crna Gora i Hrvatska

Concord limuzine brzo stiču reputaciju kao standard za luksuzna putovanja unutar obalne crte Crne Gore; svaki od naših profesionalno obučenih vozača osigurat će vašu udobnost i sigurnost tijekom naše brige.

Sva vozila unutar naše flote uključuju sadržaje koji će vam pomoći da ostanete svježi i hidrirani - vodu serviramo samo u staklenim bocama. Besplatan WiFi uključen je za sve naše goste kako bismo vam pomogli da ostanete u kontaktu s voljenim osobama ili nastavite voditi posao.

Želimo da doživite najbolje od ovog prekrasnog dijela svijeta i bez obzira što vas uvede u naš dom, pobrinut ćemo se da odete s ugodnim uspomenama na vaš boravak ovdje.

Limonine Concord odvest će vas tamo gdje trebate ići na način koji vam omogućava da uživate u putovanju - to je naša svrha i naša privilegija.

Osnivač i izvršni direktor, Marco G. Levada

Naše usluge

Turistički vodič: Crna Gora

Naša flota

Svi naši vozači stručno su osposobljeni i rade u skladu s našim strogim pravilima vozačkog etiketa. Vaša privatnost i privatnost vašeg gosta bit će uvaženi u potpunosti.

S Class, E klasa i Mercedes Vans čine našu flotu - ova vozila nam omogućuju prijevoz do 16 gostiju i svu prtljagu koju mogu prevoziti. Svako naše vozilo uključuje besplatni WiFi i pogodnosti za vašu udobnost i praktičnost.

S klasa

Naša limuzina brodskih zastava, ovo elegantno vozilo najbolje pristaje mladenki na putu za ceremoniju, a zatim da mladenke odvede u svoje fotošop i konačno na domjenak.

E klasa

E klasa ima taj sportski izgled sa svim kožnim unutrašnjostima koji najbolje odgovaraju mladoženju i njegovom pratnji na ceremoniji. Idealno i za roditelje bračnog para ili članove uže obitelji.

Exec Van

Što je ekonomičnije od organiziranja više taksija, sve vaše goste prevozimo u udobnosti i stilu, dok oni uživaju jedni druge u našem otvorenom izvršnom planu kombija.

Zašto odabrati Concord limuzine?

Potpuno osigurano

Registrirano poduzeće

Kodeks ponašanja

Luksuzna vozila

Centralizirane rezervacije

Zadovoljstvo zajamčeno

Engleski govorni

Koordinacija događaja

Što kažu naši klijenti o nama

Pomaknite se na vrh